Praktische informatie

Praktische informatie - Arrow Down

Praktische informatie

Mediation@Sea werkt graag duidelijk en transparant. Hieronder vind je alvast antwoord op een aantal vragen. Mocht je toch nog met vragen blijven zitten, bel of e-mail gerust!

Waar zit Mediation@Sea

De praktijk van Mediation@Sea is mobiel. Naast een spreekkamer aan huis is het mogelijk om op locatie af te spreken. Zo is Mediation@Sea altijd makkelijk bereikbaar. Eventuele kosten voor een spreekruimte op locatie worden apart vermeld op de factuur.

Registermediator

Mediation@Sea is aangesloten bij het kwaliteitsregister van de Nederlandse Mediators Federatie, de MfN. Dat betekent dat Mediation@Sea volgens het reglement en de gedragscode van de beroepsgroep werkt. Ook kun je terugvallen op een formele klachtenprocedure als je vindt dat Mediation@Sea in jouw situatie niet volgens de richtlijnen van de MfN te werk is gegaan.

Wat kost Mediation@Sea

Mediation@Sea hanteert het standaarduurtarief van 180 euro exclusief BTW. Een gemiddelde mediationsessie duurt twee uur en een gemiddeld mediationtraject heeft drie gesprekken nodig maar dat hangt van vele factoren af. Vaak besluiten partijen om ieder de helft van de kosten op zich te nemen. Dat is iets wat jullie zelf overeenkomen. Bij arbeidsconflicten draagt de werkgever meestal de volledige kosten. Mediation@Sea factureert iedere twee weken met een urenverantwoording zodat het overzichtelijk blijft.

Downloads

Heb je nog vragen? Bel of e-mail gerust!

Contact

Lees meer …Praktische informatie

  • Hits: 1518

Over Mediation@Sea

Over Mediation@Sea - Arrow Down

Over Mediation@Sea

Hi, mijn naam is Anouk van der Wal. Ik heb jaren als zelfstandig professional gewerkt in de communicatie, hoofdzakelijk als tekstschrijver. In deze rol heb ik voor allerlei verschillende opdrachtgevers een boodschap verbonden aan hun doelgroep. Tegelijkertijd heb ik ook veel geleerd over miscommunicatie en hoe eenvoudig dat uit de hand kan lopen. Met mijn kennis over communicatie ben ik me gaan specialiseren in mediation omdat communicatie hèt middel is waarmee conflicten het beste opgelost worden.

Over Mediation@Sea - Anouk

'Zonder wrijving geen glans' geeft goed mijn kijk op de functie van ruzie weer. Ruzie is niet iets dat vermeden moet worden, het helpt juist om een betere afstemming te vinden en om je eigen grenzen te leren kennen. Afstemming en grenzen bewaken is essentieel binnen een gezonde relatie of een productieve samenwerking. Ik wil mensen begeleiden voor wie ruzie niet meer functioneel is maar juist het doel voorbijschiet. En vooral in situaties waar mensen toch weer samen verder moeten. Want niet alle conflicten leiden tot een afscheid in de vorm van een scheiding, een ontslag of een vertrek. Juist in die situaties waarin je nog met elkaar verbonden blijft door bijvoorbeeld de kinderen, omdat je naast elkaar woont of binnen dezelfde organisatie werkt, is het herstellen van de communicatie essentieel. Ik richt me met al mijn compassie en empathie op de weg voorwaarts, hoe dat er voor jullie ook uit mag zien.

Contact

Kom je er niet meer uit?

Schakel vandaag nog Mediation@Sea in en vind de beste oplossing voor iedereen!

  • Stap 1

    Het eerste contact: je krijgt informatie over hoe mediation werkt en of het in jouw situatie van toepassing is.

  • Stap 2

    De inventarisatie: met iedereen aan tafel vertellen jullie je eigen kant van het verhaal en wat je graag opgelost wil hebben.

  • Stap 3

    De vaststelling: onder begeleiding van de mediator worden de beste opties in kaart gebracht en leggen jullie de afspraken en inzet waar je het over eens bent, vast in een overeenkomst.

Contact

Lees meer …Over Mediation@Sea

  • Hits: 1036

Wanneer klop ik aan bij Mediation@Sea?

Wanneer klop ik aan bij Mediation@Sea? - Arrow Down

Wanneer klop ik aan bij Mediation@Sea?

Best een stap, de stap naar mediation. Dan heb je dat punt bereikt waarop je er samen niet meer uit gaat komen. Als een conflict te veel energie kost, als je je nog alleen maar machteloos voelt of er wakker van ligt, klop dan aan bij een mediator. Vooral als je samen verder moet, dan helpt mediation om die optie zo goed mogelijk vorm te geven.

Water bij de wijn? Daar houdt een mediator ook niet van. We zoeken samen naar de oplossing die alle belangen optimaal bedient. Mediation kent dus geen verliezers. Met Mediation@Sea houd je zelf de regie en maak je meer in orde dan je denkt.

Nu aankloppen?

Wanneer klop ik aan bij Mediation@Sea?

Kom je er niet meer uit?

Schakel vandaag nog Mediation@Sea in en vindt de beste oplossing voor iedereen!

  • Stap 1

    Het eerste contact: je krijgt informatie over hoe mediation werkt en je geeft een korte schets van de kwestie waar het om gaat.

  • Stap 2

    De intake: jullie hebben beide de gelegenheid om jouw kant van het verhaal te vertellen en welke wensen je hebt voor de toekomst.

  • Stap 3

    De vaststelling: we brengen alle mogelijke oplossingen in kaart en leggen de afspraken waar jullie het over eens zijn vast in een overeenkomst.

Lees meer …Wanneer klop ik aan bij Mediation@Sea?

  • Hits: 1378

Meer artikelen …