Over Mediation@Sea - Arrow Down

Over Mediation@Sea

Hi, mijn naam is Anouk van der Wal. Ik heb jaren als zelfstandig professional gewerkt in de communicatie, hoofdzakelijk als tekstschrijver. In deze rol heb ik voor allerlei verschillende opdrachtgevers een boodschap verbonden aan hun doelgroep. Tegelijkertijd heb ik ook veel geleerd over miscommunicatie en hoe eenvoudig dat uit de hand kan lopen. Met mijn kennis over communicatie ben ik me gaan specialiseren in mediation omdat communicatie hèt middel is waarmee conflicten het beste opgelost worden.

Over Mediation@Sea - Anouk

'Zonder wrijving geen glans' geeft goed mijn kijk op de functie van ruzie weer. Ruzie is niet iets dat vermeden moet worden, het helpt juist om een betere afstemming te vinden en om je eigen grenzen te leren kennen. Afstemming en grenzen bewaken is essentieel binnen een gezonde relatie of een productieve samenwerking. Ik wil mensen begeleiden voor wie ruzie niet meer functioneel is maar juist het doel voorbijschiet. En vooral in situaties waar mensen toch weer samen verder moeten. Want niet alle conflicten leiden tot een afscheid in de vorm van een scheiding, een ontslag of een vertrek. Juist in die situaties waarin je nog met elkaar verbonden blijft door bijvoorbeeld de kinderen, omdat je naast elkaar woont of binnen dezelfde organisatie werkt, is het herstellen van de communicatie essentieel. Ik richt me met al mijn compassie en empathie op de weg voorwaarts, hoe dat er voor jullie ook uit mag zien.

Kom je er niet meer uit?

Schakel vandaag nog Mediation@Sea in en vind de beste oplossing voor iedereen!

Stap 1

Het eerste contact: je krijgt informatie over hoe mediation werkt en of het in jouw situatie van toepassing is.

Stap 2

De inventarisatie: met iedereen aan tafel vertellen jullie je eigen kant van het verhaal en wat je graag opgelost wil hebben.

Stap 3

De vaststelling: onder begeleiding van de mediator worden de beste opties in kaart gebracht en leggen jullie de afspraken en inzet waar je het over eens bent, vast in een overeenkomst.