Praktische informatie - Arrow Down

Praktische informatie

Mediation@Sea werkt graag duidelijk en transparant. Hieronder vind je alvast antwoord op een aantal vragen. Mocht je toch nog met vragen blijven zitten, bel of e-mail gerust!

Waar zit Mediation@Sea

De praktijk van Mediation@Sea is mobiel. Naast een spreekkamer aan huis is het mogelijk om op locatie af te spreken. Zo is Mediation@Sea altijd makkelijk bereikbaar. Eventuele kosten voor een spreekruimte op locatie worden apart vermeld op de factuur.

Registermediator

Mediation@Sea is aangesloten bij het kwaliteitsregister van de Nederlandse Mediators Federatie, de MfN. Dat betekent dat Mediation@Sea volgens het reglement en de gedragscode van de beroepsgroep werkt. Ook kun je terugvallen op een formele klachtenprocedure als je vindt dat Mediation@Sea in jouw situatie niet volgens de richtlijnen van de MfN te werk is gegaan.

Wat kost Mediation@Sea

Mediation@Sea hanteert het standaarduurtarief van 180 euro exclusief BTW. Een gemiddelde mediationsessie duurt twee uur en een gemiddeld mediationtraject heeft drie gesprekken nodig maar dat hangt van vele factoren af. Vaak besluiten partijen om ieder de helft van de kosten op zich te nemen. Dat is iets wat jullie zelf overeenkomen. Bij arbeidsconflicten draagt de werkgever meestal de volledige kosten. Mediation@Sea factureert iedere twee weken met een urenverantwoording zodat het overzichtelijk blijft.

Downloads

Heb je nog vragen? Bel of e-mail gerust!